poslovne edukacije

Upravljanje prodajom i prodajni procesi

Četvrtak, 25. 05. 2023. | 09:0016:00

Jasmina Marić Cvijetinović 

Hotel Sheraton

Kneza Borne 2, Zagreb

Maksimalan broj sudionika

16

Kotizacija

212,36  (1.600,03 kn)

+ PDV

Upravljati prodajom učinkovito, ima za cilj ostvarenje rezultata. Diferencirati se u odnosu na konkurenciju, unaprijediti i prilagoditi koncept i strategiju prodaje u skladu sa potrebama kupca i tržišta.

Poznavati tržište, poznavati kupce i odabrati ciljana unapređenja prodaje kroz up selling, cross-selling i ostale aktivnosti.

Namjena seminara

Upravljanje prodajom i prodajni procesi  je tema namijenjena svima koji žele unaprijediti prodajne vještine i produbiti argumente za još bolju prodaju.

Raspored seminara

1.Uvod u prodaju

  • Uloga i ciljevi prodaje
  • Analiza tržišta

2.Prodajne strategije

  • Proizvodi, kako kupac odlučuje
  • Strategije i taktike prodaje
  • Diferencijacija

3.Proces prodaje

  • Prodajne prilike
  • Ciklus prodaje

4.Kako zaključiti dogovor

  • Što kada dogovor ne ide u željenome smjeru

Način realizacije seminara

Interaktivna radionica, primjeri iz prakse, praktične vježbe

PREDAVAČ: Jasmina Marić Cvijetinović

Jasmina Marić Cvijetinović

Stručne kompetencije stjecala u prodaji, izvozu i nabavi na domaćem i međunarodnom tržištu. U prodaji je prošla gotovo sve hijerarhijske pozicije od prodavača, komercijalista, voditelja prodaje, key account managera, regionalnog voditelja prodaje, voditelja prodajno logističkog centra, direktor prodaje, direktor izvoza, prodajnog agenta na međunarodnom tržištu. Stručne kompetencije u nabavi stjecala je kroz pozicije: category managementa/upravljanje kategorijom (space management), upravljanje opskrbnim lancem, logističkim centrom, skladišnim poslovanjem, distribucijom, ambulantnom dostavom, kreiranjem ruta, agenta nabave na međunarodnom tržištu. Iskustvo rada u multinacionalnoj kompaniji, korporacijama, srednjem i malom poduzetništvu, te u privatnom poduzetništvu . Neke od kompanija u kojima je radila kroz poslovnu karijeru su Vindija, Konzum, Pik Vrbovec, Gavrilović, Solina group… Sudjelovala je u organizaciji i vođenju nacionalnih i internacionalnih sajmova, te vođenju niza domaćih i internacionalnih projekata. Sudjelovala u timovima selekcije proizvoda u ulozi senzoričara.

Broj sudionika/prijava

Seminar je istekao