Uvjeti Korištenja i politika privatnosti

Uvjeti korištenja

Prijavom na newsletter Mapa znanja d.o.o. dajete dobrovoljnu privolu da se Vaši osobni podaci (ime, prezime, e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe. Mapa znanja d.o.o, Ede Murtića 6, Zagreb se obvezuje da će podatke koristiti samo u svrhu slanja newslettera i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH. U bilo kojem trenutku možete tražiti pristup svojim osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

Zaštita privatnosti

Mapa znanja d.o.o. OIB: 12800734085, Ede Murtića 6, Zagreb (dalje: Pružatelj usluge), obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga i posjetitelja internetskih stranica društva u skladu s važećim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679).

Osobni podaci

Osobni podatak je svaki podatak koji se odnosi na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi. Pojedinac čiji se identitet može utvrditi jest osoba koja se može identificirati izravno ili neizravno, osobito uz pomoć identifikatora kao što su ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, mrežni identifikator ili uz pomoć jednog ili više čimbenika svojstvenih za fizički, fiziološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet tog pojedinca.

Svrhe obrade osobnih podataka

Osobne podatke prikupljamo i obrađujemo u svrhe pružanja proizvoda i usluga društva, što obuhvaća postupak registracije korisnika, plaćanje korištenja usluge, korisničku podršku, odgovaranje na vaše upite ili zahtjeve, slanje na adresu elektroničke pošte koja sadrži obavijesti o događajima, sadržajima i ponudama (newsletter) te korištenje internetskih stranica društva. Prikupljamo i obrađujemo samo nužne podatke koji su potrebni za ostvarenje svrhe obrade. Vaše osobne podatke obrađujemo u marketinške svrhe (informiranje o postojećim i novim seminarima Mape znanja). Privola za obradu podataka u marketinške svrhe slobodno je dana i u svakom trenutku može se povući. Privola se može povući zahtjevom ispitanika poslanim na elektroničku poštu info@mapaznanja.hr, a pojedinačno automatskom odjavom s newslettera.

Dostavljanje osobnih podataka drugim primateljima

Vaše osobne podatke ne dostavljamo drugim primateljima, osim u slučaju ako nas vi za to ovlastite ili u slučaju zakonske obveze, odnosno zahtjeva koji se odnosi na zakonom utvrđene djelatnosti primatelja.

Zaštita osobnih podataka

Vaše osobne podatke štitimo tehničkim i organizacijskim zaštitnim mjerama, vodeći računa da se obrađuju samo nužni podaci uz minimalno razdoblje pohrane, ovisno o svrsi obrade te kontinuirano educiramo naše zaposlenike o zakonskoj regulativi u području zaštite osobnih podataka.

Vaša prava u obradi osobnih podataka

Sukladno važećim propisima o zaštiti osobnih podataka možete zatražiti obavijest o tome koje vaše osobne podatke obrađujemo te zahtijevati njihov ispravak ili ograničenje obrade te ako je primjenjivo, brisanje i prijenos podataka.

Kontakt za zaštitu osobnih podataka

Zahtjeve, pritužbe ili upite koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podatka možete uputiti na adresu elektroničke pošte info@mapaznanja.hr. Svaki zahtjev/upit bit će riješen najkasnije u roku od 30 dana od zaprimanja. Prilikom kontakta i postavljanja navedenih zahtjeva uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautoriziranu obradu osobnih podataka.

Kolačići

Mapa znanja d.o.o. koristi samo kolačiće neophodne za funkcioniranje internetske stranice i određenim njenim svojstvima.