inhouse edukacije

In-house seminari

DISC model osobnosti

DISC profil je osobna procjena koja se koristi za prepoznavanje i mjerenje pojedinačnog DiSC stila ponašanja. Četiri osnovna tipa osobnosti.

Komunikacija s teškim i zahtjevnim klijentima

Kvalitetan odnos s klijentima zauzima jedno od najvažnijih mjesta u današnjem poslovnom svijetu. O ovom odnosu ovisi hoće li tvrtke pružiti klijentima upravo ono što žele i trebaju i hoće li ih uspjeti zadržati ili ih prepustiti konkurenciji. Nezadovoljan klijent svoje će iskustvo podijeliti s više ljudi nego što će to učiniti zadovoljan klijent.

Upravljanje prodajom

Vođenje prodajnog tima edukacija - poboljšanje procesa upravljanja prodajom najkritičniji je korak za povećanje zadovoljstva članova prodajnog tima...

Međuljudski odnosi u organizaciji

Jeste li znali da loši međuljudski odnosi u organizaciji donose više štete od loših poslovnih odluka? Osim financijskih, loši međuljudski odnosi imaju brojne druge negativne posljedice na organizaciju: gubitak radnog vremena, porast bolovanja i izostanaka s posla. „Borba“ tj pobjeda postaju važniji od uspješno obavljenog posla.

Prvi put voditelj

Edukacija Prvi put voditelj. Ovo je zasigurno točka u karijeri u kojoj ćete vjerojatno trebati uložiti najviše napora za promjenu vlastitog ponašanja, tj. prihvaćanje nove uloge u karijeri.

B2B - Vođenje ključnih kupaca

B2B - Vođenje ključnih kupaca poslovna edukacija. Seminar je namijenjen ljudima u prodaji koji su usmjereni na rad s najvećim i najvažnijim klijentima – direktori prodaja, voditelji ključnih kupaca.