poslovne edukacije

SEO i WordPress - optimizacija web stranica

Četvrtak, 26. 09. 2024. | 09:0015:00

Tin Đudajek 

Batak Grill - Kajzerica

Remetinečka cesta 14, Zagreb

Maksimalan broj sudionika

16

Kotizacija

Original price was: 264,00 €.Current price is: 224,00 €.

+ PDV

Prijavi se na seminar

Popust za rane prijave i uplate do 20.8.2024.

SEO i WordPress – na koje načine možemo optimizirati stranicu putem najpopularnijeg CMS-a WordPressa?

Jedan od najpopularnijih CMSova WordPress ima cijelo bogatstvo mogućnosti putem kojih je moguće optimizirati stranicu. Na ovom predavanju istražit ćemo što je sve i na koji način moguće napraviti po pitanju search engine optimizacije putem WordPressa, a velik naglasak bit će stavljen na praktični dio. Osim toga, na predavanju će biti riječi o najčešćim greškama koje WordPress stranice imaju i kako ih riješiti, a pričat ćemo i o osnovnim SEO pojmovima kao neizostavnom dijelu SEO-a.

Dobrodošli na cjelodnevno putovanje u svijet WordPressa i SEO-a, gdje ćemo istražiti sve mogućnosti koje nam pruža najpopularniji CMS za search engine optimizaciju. Ovo predavanje će se fokusirati na tehničke aspekte i postavke web stranice te kako maksimalno iskoristiti WordPress za poboljšanje vaše vidljivosti na internetu.

Tehnički SEO i WordPress

U prvom dijelu predavanja, istražit ćemo dublje tehničke elemente WordPress platforme i kako ih optimalno konfigurirati radi izgradnje kvalitetnih temelja web stranica. Od pravilnog postavljanja URL struktura do optimizacije brzine učitavanja stranica, otkrit ćemo ključne faktore koji utječu na tehnički SEO i kako ih implementirati koristeći alate i postavke WordPressa.

U drugom dijelu, posvetit ćemo se On-site SEO-u, istražujući najbolje prakse za pisanje optimiziranog sadržaja i kako ih primijeniti u WordPress okruženju. Od odabira ključnih riječi do optimizacije naslova, meta opisa i slika, naučit ćete kako kreirati sadržaj koji će privlačiti posjetitelje i zadovoljiti zahtjeve tražilica.

Ne propustite priliku sudjelovati u ovom sveobuhvatnom predavanju koje će vam pružiti konkretne alate, tehnike i strategije za maksimalno iskorištavanje potencijala WordPressa u svrhu postizanja vrhunskih rezultata na tražilicama.

Iz programa edukacije kako optimizirati web u WordPressu

  • Što je SEO?
  • Instalacija search konzole kao glavnog SEO alata
  • Tehnička optimizacija kroz WordPress
  • On-site optimizacija kroz WordPress
  • WordPress pluginovi
  • Najčešći problemi s WordPress stranicama
  • Napredna SEO optimizacija – schema markup
  • Istraživanje ključnih riječi
  • Pisanje sadržaja za web

Namjena seminara

Seminar je namijenjen vlasnicima biznisa, direktorima, voditeljima prodaje i marketinga, marketinškim agencijama te svima koji žele poboljšati svoju internetsku stranicu i online prodaju i prezentaciju.

Način realizacije seminara

Power Point prezentacija koja se naslanja na realne primjere iz prakse i iskustva predavača. Na predavanju se fokusiramo na praktični rad, a polaznici će dobiti preporuke alata i upute za daljnju samostalnu optimizaciju svojih webova.

PREDAVAČ: Tin Đudajek

tin dudajek

Tin Đudajek

Tin Đudajek je priznato ime u području search engine optimizacije i digitalnog marketinga, s više od desetljeća iskustva kao SEO konzultant i edukator. Tin je osnivač SEO Hrvatske, najveće zajednice entuzijasta za SEO na Balkanu, koja potiče suradnju i učenje među profesionalcima u regiji. Kao vlasnik Canonical SEO agencije, Tin vodi tim stručnjaka u pružanju naprednih rješenja za SEO klijentima, koristeći svoje bogato iskustvo i tehničku stručnost kako bi postigao opipljive rezultate. Osim toga, organizira prestižni SEO Summit Zagreb, vodeću konferenciju na Balkanu posvećenu unapređenju područja optimizacije za tražilice. Tinovo iskustvo proširuje se i na područje WordPressa, gdje provodi intenzivne radionice i prezentacije o korištenju platforme za SEO uspjeh. Fokusirajući se na tehničku optimizaciju i strategije on-site SEO-a, Tin oprema pojedince i tvrtke alatima i tehnikama potrebnim za uspjeh u uvijek mijenjajućem digitalnom krajoliku. Kroz svoju posvećenost izvrsnosti, Tin Đudajek nastavlja oblikovati budućnost SEO-a u Hrvatskoj i šire, ostavljajući neizbrisiv trag u industriji svojom inovativnošću, vođstvom i predanošću edukaciji.

Broj sudionika/prijava