Mapa znanja

Održan prvi u nizu seminara Quality of life

23.6.2016. 11:46:00

U srijedu 15.06. u hotelu Sheraton održan je prvi u nizu seminara „Quality of life“ s ciljem unaprjeđenja kvalitete života u vremenima brzog životnog ritma. Organizatori seminara bili su Mapa znanja, Poliklinika Bagatin i Klinika Svjetlost.

Kao organizatori izrazito smo sretni što smo krenuli s jednim uistinu drugačijim ciklusom seminara koji je pravo osvježenje na tržištu. Uvodnim seminarom prošli smo temeljne i važne informacije iz područja prehrane, njege kože, motivacije i vida te postavili okvir u kojemu želimo raditi, a u narednim seminarima ćemo ta područja razrađivati i pružati što više praktičnih rješenja i konkretnih savjeta kako poboljšati kvalitetu života u raznim segmentima.

Uvodni seminar postavio je temelje za jedan uistinu jedinstven konferencijski ciklus koji čovjeku pristupa cijelovito i holistički te je dobra najava za bogat koncept pun praktičnih savjeta i iznenađenja.

Program je vodila poznata televizijska voditeljica Daniela Trbović, a predavači su bili psiholog Matej Sakoman sa temom  „Otkrijte i iskoristite svoje talente!“, nutricionistica Petra Pažin sa temom „Superhrana“, specijalist oftalmolog-refraktivni kirurg Maja Bohač koja je predstavila temu „Kako do savršenog vida? Riješite se zauvijek naočala i leća!“ te specijalist dermatovenerologije Jolanda Kanižaj Rajković sa temom  „Zauvijek mladi!- Pravilna njega kože lica“. Za ugodnu atmosferu i osvježenje dodatno se pobrinula Jamnica sa svojim napicima Jana Vitamin i Mivela Mg.

Velik broj gostiju otkriva koliko je potreba za ovakvim pristupom velika.

Sve Vas pozivamo da nas pratite i dalje i dođete na sljedeće događanje koje planiramo nakon ljetne stanke.