Mapa znanja

Otvoreni seminari

Naziv seminara

Služba za korisnike - Call centar

Predavač

Damirka Pongračić

Svrha seminara

Kontaktni centar, info telefon, rezervacijski centar, korisnička podrška, telesales team ili odjel reklamacija, sve su to nazivi odjela unutar organizacija zaduženih za komunikaciju s korisnicima. Zajedničko ime im je zapravo Služba za korisnike, a primarni posao briga za korisnika, prije, za vrijeme i nakon kupnje.

Cilj seminara je na vlastitim primjerima vidjeti kako trenutno kompanije (iz kojih sudionici dolaze) komuniciraju sa svojim korisnicima i koji su to konkretni pomaci i promjene koje su nužne za postizanje još boljih rezultata. Svaki sudionik će po završetku seminara imati konkretne odgovore i smjernice za uspostavu i/ili razvoj centralnog mjesta za komunikaciju s korisnicima u svojoj organizaciji. Također izradit ćemo, tijekom seminara i osnovne procedure i procese komunikacije koje će sudionici već sljedeći dan vrlo lako primijeniti u svom poslu.

Namjena

Seminar je namijenjen svima koji žele sustavno i proaktivno upravljati komunikacijom s klijentima, centralizirati komunikaciju, unaprijediti kvalitetu isporučene usluge svojim korisnicima te u konačnici povećati efikasnost i prodaju.

Način realizacije

PPT prezentacija, diskusija, case study, izrada razvojnog plana vlastitog kontaktnog centra.

Iz programa seminara

  • Kako organizacija trenutno komunicira s korisnicima?
  • Tko su korisnici kojima pružamo uslugu?
  • Koji su koraci za učinkovitu komunikaciju s korisnicima?
  • Kako odabrati djelatnike?
  • Kako educirati i razvijati visoko motivirane i proaktivne timove/pojedince?
  • Kako kreirati profitni centar za komunikaciju s korisnicima?

Predavač

Damirka Pongračić je trenerica poslovnih vještina i savjetnica za kontaktne centre, poslovni je put započela je kao agent u kontaktnom centru. Razvijala se kroz poslove direktne prodaje, uspostave i vođenja telesales timova, te upravljanja pozivnim centrom Iskon Interneta. Sudjelovala je u brojnim projektima uspostave, razvoja i usavršavanja kontaktnih centara u Hrvatskoj. Razvoj strategije kontaktnog centra te redizajn procesa kao i unapređenja razine efikasnosti kontakt centra područja su njezinog rada. Od travnja 2008. godine radi kao savjetnica za kontaktne centre u tvrtki Radilica d.o.o, čija je i suvlasnica. Kreiranje edukacijskih programa, razvoj i implementacija vlastitog sustava supervizije poziva, priprema i uspostava kampanja te razvoj i vođenje edukacija u domeni kontaktnih centara i odnosa s korisnicima njezina su uža specijalnost. Kolumnistica je stručnih časopisa, članica upravnog odbora Hrvatske call centar udruge, suosnivačica Contact center akademije te utemeljiteljica nagrade za izbor najboljih Kontaktnih centara i djelatnika u RH.

Vrijeme

četvrtak, 6.6.2019. od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

1390,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.

On-line prijava na seminar

Naziv seminara Služba za korisnike - Call centar
Vrijeme četvrtak, 6.6.2019. od 9:00 do 16:00

Ime i prezime
Dodajte sudionika
Tvrtka / udruga / institucija
Adresa
Mjesto i poštanski broj
Telefon
E-mail
OIB TVRTKE
Kontakt osoba
Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.