Mapa znanja

Otvoreni seminari

Naziv seminara

Online: Upravljanje stresom

Predavač

Jasenka Gojšić

Svrha seminara

Pandemija i potresi, rad i školovanje od kuće, fizička distanca i previše virtualnih susreta - čini se da se svemiru urotio da nam ispita psihološke „šavove“. Po kojim „šavovima“ vi pucate? Da situacija bude još dramatičnija, osjećate li sram i krivnju zbog toga?

Ima li uopće načina da transformiramo stres u učitelja?

Svrha ovog seminara je podsjetiti vas da ste čovjek, što znači da raspolažete tijelom, emocijama, umom i dušom, koji, ako se svjesno koriste, mogu zajedno kreirati život vrijedan življenja, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazimo.

Namjena

Svim poslovnim ljudima koji su izloženi stresu i koji žele naučiti kako se oduprijeti se pritiscima izvana i sačuvati unutrašnji mir i stabilnost koji su neophodni za uspješno funkcioniranje u važnim poslovnim situacijama.

Iz programa seminara

  • Stres ili pritisak?
  • Mindfulness tehnike za povratak u sadašnji trenutak
  • Prepoznavanje, prihvaćanje, transformacija
  • Pet rutina za ojačavanje
  • Preuzimanje odgovornosti

Predavač

Jasenka Gojšić je završila Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a MBA i magisterij menadžerskih znanosti u IEDC - Bled School of Management. Vodila je CARNet projekt i ustanovu od 1994. do 2004. Između 1997. i 2005. rodila je troje djece, nakon čega osniva Isoropia d.o.o. i održava balansiranu karijeru.

U svojim pedesetima stječe formalno psihološko obrazovanje kroz master program za psihosintetički coaching, Institut of Psychosynthesis, Midlesex University u Londonu. Jasenkina misija je davanje podrške ljudima u kreiranju karijera usklađenih s autentičnim potencijalom i životnom fazom u kojoj se nalaze.

Vrijeme

četvrtak, 28.1.2021. od 10:00 do 14:00

Mjesto

online

Kotizacija

800,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.

On-line prijava na seminar

Naziv seminara Online: Upravljanje stresom
Vrijeme četvrtak, 28.1.2021. od 10:00 do 14:00

Ime i prezime
Dodajte sudionika
Tvrtka / udruga / institucija
Adresa
Mjesto i poštanski broj
Telefon
E-mail
OIB TVRTKE
Kontakt osoba
Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.