Mapa znanja

Otvoreni seminari

Naziv seminara

Online: Ispravni odnosi - kako stvoriti prostor za stvaran i smislen susret sa sobom i drugim ljudima

Predavač

Jasenka Gojšić

Svrha seminara

Zbog pandemije, dano nam je da provodimo toliko puno vremena sa članovima naših obitelji, da je šteta protratiti to vrijeme na ponavljanje ili skrivanje. Ovo bi mogao biti trenutak za stvaranje ispravnih odnosa s ljudima s kojima živimo.

Ispravni odnosi se stvaraju, počevši od odnosa sa samim sobom. Ispravni odnosi se dešavaju kada su svi prisutni u ovom trenutku, svjesni svoje „prtljage“ i potreba. U ispravnim odnosima sudjeluju cijela bića, a ne samo njihove uloge.

Svrha ovog seminara je navesti sudionike na duboko slušanje i prihvaćanje sebe samih, i duboko slušanje i prihvaćanje drugoga. Kroz iskustveno učenje, polaznici će imati priliku istražiti dimenzije prostora u kojem su mogući ispravni odnosi sa sobom, s drugim, s drugima i sa cjelinom.

Namjena

Seminar je namijenjen pojedincima koji žele produbiti odnos sa samima sobom i stvoriti više ispravnih odnosa s drugim ljudima i cjelinom.

Način realizacije

Vježbe, slušanje, razgovor i malo podučavanja.

Iz programa seminara

  • Ispravni odnosi
  • Mindfulness tehnike za biti ovdje i sada
  • Duboko slušanje
  • Prihvaćanje
  • Transformacija

Predavač

Jasenka Gojšić je završila Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a MBA i magisterij menadžerskih znanosti u IEDC - Bled School of Management. Vodila je CARNet projekt i ustanovu od 1994. do 2004. Između 1997. i 2005. rodila je troje djece, nakon čega osniva Isoropia d.o.o. i održava balansiranu karijeru.

U svojim pedesetima stječe formalno psihološko obrazovanje kroz master program za psihosintetički coaching, Institut of Psychosynthesis, Midlesex University u Londonu. Jasenkina misija je pomaganje ljudima, koji to žele, da prihvate stvarnost i svjesno kreiraju svoj autentičan život.

Vrijeme

četvrtak, 18.2.2021. od 10:00 do 14:00

Mjesto

online

Kotizacija

800,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.

On-line prijava na seminar

Naziv seminara Online: Ispravni odnosi - kako stvoriti prostor za stvaran i smislen susret sa sobom i drugim ljudima
Vrijeme četvrtak, 18.2.2021. od 10:00 do 14:00

Ime i prezime
Dodajte sudionika
Tvrtka / udruga / institucija
Adresa
Mjesto i poštanski broj
Telefon
E-mail
OIB TVRTKE
Kontakt osoba
Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.