27. 02. 2024.

Edukacije za ljudske potencijale 

Edukacije za ljudske potencijale

Organiziramo poslovne edukacije za ljudske potencijale s predavačima iz prakse, temeljene na stručnim i praktičnim primjerima. Zbog sve većih izazova u privlačenju novih kvalitetnih zaposlenika te zadržavanju postojećeg kadra, kompanije (bez obzira na veličinu) sve više pridaju važnost strukturiranju funkcije upravljanja ljudskim potencijalima. Iz programa izdvajamo:

Specijalist za ljudske resurse

Ova edukacija za ljudske potencijale prati plan i program od provedbe selekcijskog postupka do praćenja radne uspješnosti. Naučit ćete kako se izvodi planiranje ljudskih resursa, metode privlačenja i zapošljavanja, upoznati se s administracijom ljudskih resursa i radnih odnosa, edukacija i razvoj zaposlenih, upravljanje učinkom, upravljanje talentima, naučiti o sustavima nagrađivanja i plaćama, organizacijskom dizajnu, organizacijskom razvoju i upravljanju promjenama, strateško partnerstvo HR-a.

Ljudski resursi za mala i srednja poduzeća

Privlačenje i zapošljavanje, employer branding i metode selekcija poslovnih kandidata su samo neke od tema koje će se obrađivati ovoj poslovnoj edukaciji. Dobit ćete odgovore na pitanja:

  • Što sve spada u funkciju upravljanja ljudskim resursima?
  • Gdje počinje privlačenje?
  • Koje kompetencije trebaju imati osobe potrebne poduzeću da ostvari poslovne rezultate?

Mentalno zdravlje u organizacijama

Poslovni seminar o mentalnom zdravlju u organizacijama ima naglasak na razjašnjavanje predrasuda o mentalnom zdravlju. Naučit ćete kako je emocionalna inteligencija povezana sa stresom. Kako prevenirati stres i burnout? Koja je razlika između stresa i burnouta? I posljednje, ali ne manje važno naučit ćete kako se zauzeti za sebe.

Leadership – vođenje i razvoj zaposlenika

Koja ponašanja voditelja ostvaruju najveći utjecaj na motivaciju i angažiranost zaposlenika samo je jedna od tema koja se obrađuje na ovom poslovnom seminaru. Doznajte kako danas motivirati zaposlenike s naglaskom na mlade generacije te treba li se uopće kompanija prilagođavati njihovim potrebama i ako da, kako.

Međuljudski odnosi u organizaciji

Danas se sve češće sluša o zdravim i nezdravim međuljudskim odnosima na poslu kao jedan od najvažnijih faktora kod odabira poslodavaca i ostajanja ili odlaska s postojećeg radnog mjesta. Upoznajte se s određenim metodama za prevladavanje negativnosti na poslu kao i mogućnosti izlaženja na kraj sa zahtjevnim kolegama i nadređenima te načinom kako se zaštititi od tuđe negativne energije i emocija, a pritom zaštititi svoje granice.

Komunikacija i davanje povratne informacije

Na ovoj edukaciji dobit ćete odgovore na sljedeća pitanja: Zašto je važna asertivna komunikacija? Kako jasno i adekvatno dati povratnu informaciju? Kako izbjeći podrazumijevanje te poboljšati kvalitetu komunikacije? Kako prepoznati manipulaciju u komunikaciji?

Poslovni coaching

Upravljanje ljudskim potencijalima često ima zadatak potaknuti razvoj pojedinaca i podržati ih u postavljanju ciljeva. Produbite svoja znanja u području osobnog razvoja. Usvojite NLP alate koji će vam pomoći u osobnom razvoju i pri radu s ljudima.

Situacijsko vođenje

Edukacija Situacijsko vođenje uči nas modelu vođenja ljudi u svakoj situaciji pritom usklađujući osobni stil vođenja s njihovim kompetencijama i motivacijom za određeni zadatak. Naučite kako reagirati kada nečiji rezultati rada postaju lošiji od uobičajenog. Procijenite vlastiti stil vođenja i naučite ga prilagođavati situacijama u kojima se nađete.

Osobni i profesionalni rast i razvoj

Cjeloživotno obrazovanje je ulaganje u sebe njegujući svoj osobni kao i profesionalni razvoj. Prvenstveno je potrevno naučiti ovladati sobom kako bismo mogli jasno i obzirno komunicirati s drugima. Tada smo spremni za odnose s drugima. Preduvjet osobnog rasta je preuzimanje odgovornosti za vlastite postupke i odluke što nam daje garanciju za ulazak u produktivne kako privatne, tako i poslovne odnose. Naučite kreirati win-win rješenja i empatično komunicirati s ljudskim resursima u vašoj organizaciji.

Prijava na poslovne edukacije za ljudske potencijale

Javite nam se na info@mapaznanja.hr i dogovorite termin internih poslovnih edukacija za ljudske potencijale u vašoj kompaniji.

Pregledajte koji su trenutačno aktualni poslovni seminari i edukacije.

Kako ubuduće ne biste propustili aktualne edukacije predbilježite se na naš Newsletter za primanje besplatnih obavijesti ili pratite novosti na našim stranicama na Linkedinu, Facebooku i Instagramu.