poslovne edukacije

Leadership - vođenje i razvoj zaposlenika

Srijeda, 24. 04. 2024. | 09:0016:00

Đurđica Preočanin Korica 

Hotel Sheraton

Kneza Borne 2, Zagreb

Maksimalan broj sudionika

16

Kotizacija

260,00 

+ PDV

Prijavi se na seminar

Onog trenutka kada dobijemo odgovnornost za vođenje tima, dobijemo zaduženje za određeni set aktivnosti kako bi taj tim učinkovito postizao svoje ciljeve.

Osim osnovnog planiranja zadataka, strategije postizanja ciljeva, postavljanja ciljeva, organizacije resursa i praćenja učinkovitosti, voditeljima je potreban set voditeljskih vještina koje nadilaze samo davanje naredbi. Jer znamo da, čak i kad imamo pozicijsku moć, ljudi mogu odabrati hoće li nas poslušati i odraditi svoje zadatke ili ne i u kojoj mjeri i kvaliteti. Bez obzira na sve beneficije koje tvrtka osigurava svojim zaposlenicima, najveći  utjecaj (do 70%) na njihovu angažiranost i motiviranost prema Gallup-u, još uvijek ima neposredni rukovoditelj.

Kako se to ponašaju lideri, je li to atribut rezerviran samo za one koji su za to rođeni ili je liderstvo vještina kao i svaka druga koja se uči – saznat ćete na ovom seminaru.

I. Blok

  • Od stručnjaka do voditelja (menadžera) i lidera – tranzicija iz specijalističke u voditeljsku poziciju
  • Uloga i zadaci voditelja
  • Najveći voditeljski izazovi i kako ih riješiti

II. Blok

  • Ponašanja lidera i samo-procjena polaznika
  • Liderska ponašanja koja najviše utječu na motivaciju i angažiranost zaposlenika

III. Blok

  • Model vođenja prilagođen kompetenciji i motivaciji zaposlenik
  • Razvoj zaposlenika od niske kompetencije i motivacije do razine kad su spremni za delegiranje

IV. Blok

  • Što motivira vaše ljude na poslu
  • Motiviranje zaposlenika u 21. stoljeću, mlade generacije i prilagodba tvrtki njihovim potrebama – da ili ne – ili do koje mjere

PREDAVAČ: Đurđica Preočanin Korica

đurđica

Đurđica Preočanin Korica

Đurđica Preočanin Korica posjeduje više od 20 godina iskustva u velikim sustavima na pozicijama direktorice ljudskih resursa (Coca-Cola HBC, Siemens, AstraZeneca, Addiko Bank). Od 2018. godine bavi se razvojem i edukacijom pojedinaca, timova i organizacija u području mekih vještina te HR savjetovanjem. Njeno bogato korporativno iskustvo u različitim industrijama pomaže joj da svoje edukacije prilagodi potrebama polaznika iz različitih tvrtki, ali i vrlo brzo stekne njihovo povjerenje, što samu edukaciju čini učinkovitijom, a ponekad i izazovnijom za polaznike. Đurđica je također i certificirani individualni i timski coach (ICF Professional Certified Coach), te član britanskog Instituta za ljudske resurse (CIPD).

Broj sudionika/prijava