21. 02. 2024.

Edukacije iz menadžmenta

poslovne edukacije iz menadžmenta

Organiziramo otvorene poslovne edukacije iz menadžmenta u grupama, kao i interne treninge u vašoj organizaciji sukladno vašim potrebama. Neke od aktualnih tema edukacija iz menadžmenta su:

Leadership – vođenje i razvoj zaposlenika

Tema ovog poslovnog seminara je razjašnjenje kako se lideri ponašaju i je li taj atribut rezerviran samo za one koji su za to rođeni ili je liderstvo vještina kao i svaka druga koja se uči.

Prvi put voditelj/ Situacijsko vođenje

Prvo imenovanje voditeljem u karijeri je situacija u kojoj ćete vjerojatno trebati uložiti najviše napora za promjenu vlastitog ponašanja, tj. prihvaćanje nove uloge u karijeri. Edukacija Prvi put voditelj pomoći će vam upravo u tome.

Upravljanje timom i vještina delegiranja

Polaznici na ovoj edukaciji uče što je tim, kako ga kreirati, što utječe na timsku koheziju i klimu, zbog čega su važni timski sastanci te kako i kada delegirati.

Mentorstvo

Na ovoj radionici imate priliku naučiti osnovne pojmove o mentorstvu kao sustavu, koracima mentoriranja, osnovnim alatima koji se koriste u procesu mentorstva i pripremiti se za kvalitetno mentoriranje.

Upravljanje vremenom i kriznim situacijama

Poslovna edukacija upravljanje vremenom namijenjena je svima koji žele preispitati, unaprijediti i učinkovito upravljati vremenom u cilju realizacije postavljenih zadataka i radi postizanje osobnog zadovoljstva.

Međuljudski odnosi u organizaciji

Svrha seminara međuljudski odnosi u organizacijama je rasvijetliti psihološke aspekte odnosa među ljudima te pomoći sudionicima da bolje razumiju njihovu dinamiku te otkriju mogućnosti vlastitog utjecaja na njihovo poboljšanje.

Poslovni coaching

Naučiti ljude da samostalno rješavaju probleme kao i da samostalno dođu do odgovora na pitanja koja ih muče je cilj coachinga. Vaš zadatak kao coacha je pomoći osobi da postavi ciljeve i donese odluke, a zatim je motivirati za poduzimanje aktivnosti. Naučite konkretnim savjetima potaknuti razvoj pojedinaca.

Osobni i profesionalni rast i razvoj

Iako se često stavlja naglasak na to da je potrebno odvojiti privatan život od poslovnog, činjenica je da to tko smo kao osoba utječe na sve sfere našeg života pa tako i profesionalnog. Osobni rast i razvoj jednako je važan za produktivnost kako privatnih tako i poslovnih odnosa. Naučite postaviti granice i jasno komunicirati kako biste bili spremni za odnose s drugima.

Komunikacija i davanje povratne informacije

Poboljšajte komunikacijske vještine i naučite asertivno komunicirati te davati povratnu informaciju. Jasno i otvoreno izrazite vlastita očekivanja. Prilikom davanja povratne informacije poboljšajte odnose i potaknite osobu s druge strane na promjenu u razmišljanju i ponašanju.

Prijava na edukacije iz menadžmenta

Za sva dodatna pitanja oko organizacije neke od navedenih edukacija iz menadžmenta kontaktirajte nas mailom na info@mapaznanja.hr. U mogućnosti smo prilagoditi programe edukacija prema vašim potrebama. Ukoliko na ovom popisu ne pronalazite temu koja vam je potrebna, javite nam se.

Želite li primati obavijesti o nadolazećim aktualnim poslovnim edukacijama pretplatite se na naš newsletter ili pratite obavijesti na našim društvenim mrežama.