poslovne edukacije

Menadžerske vještine za voditelje neprofitnih organizacija

Srijeda, 08. 05. 2013. |

 

Hotel Sheraton

Kneza Borne 2, Zagreb

Maksimalan broj sudionika

Kotizacija

+ PDV

Na seminaru se provodi testiranje: Koji si tip ličnosti? A nakon toga obradit će se teme:

  • Psihodinamika grupe - stilovi ponašanja u timskoj dinamici
  • Rukovođenje i tipovi ličnosti
  • Psihologija i neuroznanost  u službi vođenja ljudi
  • Motivacija i delegiranje
  • Feedback – konstruktivna povratna informacija
  • Mentorstvo i coaching.

Seminar je namijenjen visokom i srednjem menadžmentu te vlasnicima malih i srednjih tvrtki.

Svrha edukacije Menadžerske vještine

Svrha seminara je menadžerima i poduzetnicima ukazati na važnost poznavanja posebnosti vlastite psihologije i mentalnih kapaciteta, ali i psihologije i kapaciteta „druge strane“. Ta dinamika odnosa i interakcija je mnogo kvalitetnija i poslovno učinkovitija, ako imamo vještinu „brzog čitanja“ i prilagođavanja psihologiji (ponašanju) osoba koje su nam bitne u poslovnim relacijama.

Osnovna svrha modula "Psihodinamika grupe - stilovi ponašanja u timskoj dinamici" je potaknuti djelatnike da promisle o svom tipu osobnosti, na koji način funkcioniraju, kako komuniciraju te na koji način doprinose i odmažu kolektivu u kojem rade. Povratna informacija predstavlja jedan od najsnažnijih, ali ujedno i najzapostavljenijih alata managera u postizanju rezultata. Ovo predavanje će otkriti što se krije iza nekorištenja povratne informacije i kako različite razine razvoja leadershipa utječu na percepciju povratne informacije, njenu vrstu i motivaciju za korištenjem iste. Upoznat ćete na što sve možemo dati povratnu informaciju te dobiti savjete kako dati učinkovitu kako pozitivnu, tako i korektivnu povratnu informaciju svojim zaposlenicima, ali i svojim šefovima!

Mentorstvo i coaching su organizacijski alati za razvoj ljudi. Oba alata se mogu, a često se i koriste, neformalno i spontano, ali mogu biti i formalno strukturirani programi kojima organizacija nastoji usavršavati i razvijati svoje ljude.

PREDAVAČ: Broj sudionika/prijava