poslovne edukacije

Javni nastup i prezentacijske vještine

Četvrtak, 18. 01. 2024. | 09:0016:00

Irena Petrović 

Hotel Sheraton

Kneza Borne 2, Zagreb

Maksimalan broj sudionika

8

Kotizacija

240,00 

+ PDV

Prijavi se na seminar

Edukacija kako unaprijediti javni nastup i prezentacijske vještine

Samouvjereno vladajte svojim glasom, stasom i porukom

Bez obzira u kojoj ste industriji, bavite li se prodajom, ljudskim resursima, financijama ili nečim četvrtim, činjenica je da se od nas sve češće očekuje da istupamo i govorimo pred nekom većom ili manjom skupinom ljudi. Bili to kolege ili potpuni stranci, ako nismo fizički i psihički spremni za (javni) nastup, sve ono što znamo pada u drugi plan, a dojam potencijalno preuzima naša nesigurnost.

Prezentacijske vještine se mogu naučiti

Ako mislite da jednostavno nemate talenta za to kao neki, vjerujte mi u krivu ste! Možda 10% ljudi ima taj „unutarnji drive zabavljača“ zahvaljujući kojem im je lakše upravljati svojim nastupom nego nama ostalima, ali i u njihovom slučaju talent je ništa ako se na njemu ne radi i ne razvija ga se.

Dobra vijest je da su sloboda izražavanja i sigurnost u javnom nastupu prezentacijske vještine u kojima ćete biti onoliko dobri koliko ćete ih vježbati i prakticirati.

Ovaj seminar je za vas ako:

 • Često držite prezentacije interno ili na konferencijama i htjeli biste se osjećati ugodnije i sigurnije u svom nastupu?
 • Od vas se očekuje da budete protagonist u korporativnom videu?
 • Želite naučiti kako smiriti misli, opustiti glas i s više samopouzdanja komunicirati u svakodnevnom poslovnom okruženju?

Radom na sebi kroz niz jednostavnih, a visoko učinkovitih vježbi, budite bliže ostvarenju svojih ciljeva.

Način realizacije:

PPT prezentacija, radionica komunikacijske konceptualizacije, osobna demonstracija i praktične vježbe za usavršavanje prezentacijskih vještina (tijelo, dah i glas). Odvija se u maloj grupi do 5 polaznika.

Iz programa seminara Javni nastup i prezentacijske vještine

 • Psihologija javnog nastupa – odakle stres i anksioznost te kako ih ukrotiti
 • Anatomija tijela kao instrumenta javnog nastupa
 • Komunikacijska matrica – konceptualizacija ideja za siguran tijek misli
 • Praktične vježbe:
  • Disanje i fokus
  • Opuštanje i razgibavanje govornog aparata
  • Opuštanje i razgibavanje tijela
  • Postura tijela za stabilnost i protočnost
 • Priprema za (javni) nastup – hrana, piće, stimulansi i rituali
 • SOS - što kada uđemo u polje stresa?

PREDAVAČ: Irena Petrović

irena petrović

Irena Petrović

Irena Petrović se otkrivanjem glasa i izazovima javnog nastupa počela baviti još kao teenagerka kroz školu solo pjevanja u kojoj je provela šest godina. Odlaskom na Fakultet političkih znanosti i Radio student (2004.), glas počinje promatrati i koristiti iz perspektive prenošenja sadržaja i vještina spikiranja. Period od 2009. do 2012. provodi na (u ono vrijeme) najslušanijem nacionalnom radiju, Narodnom radiju, kao voditeljica i producentica sadržaja. Potom, na isto tako popularnom komercijalnom radiju s nacionalnom koncesijom, Otvorenom radiju, njezin vokal koristi se kao glavni ženski station voice za sve jinglove, kao i glas stotina reklama brojnih velikih brendova. Odlaskom u svijet digitalnog marketinga 2016., među ostalim, bavi se video produkcijom i pripremom govornika za potrebe raznih korporativnih videa te nastavlja spikirati, kako na hrvatskom, tako i na engleskom jeziku. Danas, kao freelance Brand Communications konzultantica, uživa u dijeljenju svog dvadesetogodišnjeg znanja o sadržaju i vještinama komuniciranja, ali i živi svoj teenagerski san kao pjevačica u amaterskom rock bandu.

Broj sudionika/prijava

Seminar je istekao