Mapa znanja

 

DRUGI O NAMA...

"Kao redovni polaznici edukacija Mape znanja imamo samo velike pohvale. Za Mapu znanja saznali smo slučajno prilikom pretrage poslovnih edukacija na internetu. Preglednost stranice, organizacija seminara, odnos prema nama kao polaznicima, teme seminara i izbor predavača su samo dio razloga zašto redovito odlazimo na seminare Mape znanja. Direktori i zaposlenici malih tvrtki, kakva smo mi, moraju pokrivati široki spektar znanja i vještina, a veliki izbor tema seminara koje organizira Mapa znanja nam u tom uvelike pomaže. Ovim putem želimo se zahvaliti Mapi znanja, osim na znanju i vještinama, na novim poznanstvima koje stječemo na njihovim seminarima."
   Pavor projekt d.o.o.
 
Jednostavno knjigovodstvo za udruge
Predavač: Danijela Kažović
„Ispočetka je izgledalo da se teme obrađuju presporo te da nećemo stići sve obraditi. Na sreću, pokazalo se da smo uspjeli sve obraditi, dobiti odgovore na sva postavljena pitanja, a također ponešto naučiti i od ostalih sudionika seminara. Gđa. Danijela se zaista potrudila sve dokumente objediniti i poslati nam, a također i brzo odgovara na pitanja postavljena elektronskom poštom. Na organizaciju seminara nema apsolutno nikakvih primjedbi."
   Općina Ferdinandovac
 
„Seminar je bio za svaku pohvalu. Predavačica je bila odlična i što se tiče stručnosti i zanimljivog načina izlaganja. Materijali su vrlo dobri i korisni za naš budući rad. I mjesto održavanja seminara i cijela organizacija imaju najbolju ocjenu.“
   Končar - elektroindustrija d.d.
 
„Seminar je bio jasan, sve informacije itekako korisne,sve je obuhvaćeno, ništa propušteno. Bilo je ugodno, prisno, prijateljski, mali broj seminarista činio je atmosferu ne anonimnom, tako da je psihološki lakše postavljati pitanja, a i vremena dovoljno da je svaka udruga mogla dobiti svojih pet min. Hvala na poslanim materijalima.“
   Udruga Mala vila
 
„Poštovani, ovim putem želio bi se u ime naše udruge ali i u moje osobno ime zahvaliti na izvrsno organiziraom seminaru.  Gđa Kažović je održala sjajno predavanje, strpljivo odgovarala na sva pitanja te uz to pripremila priručnik i ostale materijale koji će nam sasvim sigurno biti od velike koristi u jednostavnom knjigovodstvu. Vaš seminar je upravo ono što nam je trebalo kako bi dobili potvrdu onoga što radimo dobro ali i da idemo u korak sa novim zakonima i odredbama vezanim za poslovanje malih udruga. Još jednom zahvaljujemo se na svemu i siguran sam da ćemo ponovno pohađati jedan od vaših seminara.“
   Društvo za športsku rekreaciju Maksimir
 
„Seminar mi je bio jako koristan i pokretač za dalje. Pohvaljujem organizaciju, predavačicu, materijale, prostor.. od mene imate čistu 5ticu :) Pratiti ću Vaše daljne oglase za seminare i nadam se da ćemo se opet družiti, a naravno da ću vas i preporučiti dalje.“
   GRE-CO d.o.o.
 
„Seminar je bio odlično organiziran (logistika, prostor, materijali, ručak). Predavačica je također bila odlična (poznavanje materije, time management, kvaliteta materijala, prijenos znanja). Najviše me raduje njena spremnost da s nama ostane u kontaktu ako negdje zapnemo. Seminar mi je bio jako koristan; već sam počela s poslom 
   CTR - RAzvojna agencija Brodsko - posavske županije d.o.o.
 
Parnični postupak u praksi - nova organizacija glavne rasprave
Predavač: Ljiljana Matuško Antonić
"Seminar je ispunio sva očekivanja, predavač - sutkinja, je bila odlična, teorija, razrađeni su primjeri i kroz praksu na izuzetno kvalitetan način. Sigurno dolazimo opet. Svaka pohvala i organizatorima i gospođici koja nas je dočekala na iznimnoj ljubaznosti! Čista petica za sve! Najbolji seminar dosad!"
   Gradska plinara Zagreb - opskrba
 
Pisanje ugovora za nepravnike - Osnove prava za poduzetnike
Predavač: Larisa Silvija Marić
"Imao sam priliku prisustvovati predmetnom seminaru i moram pohvaliti rad gđe Marić. Bili smo prilično aktivna grupa ali ni jedno pitanje nije ostalo bez konkretnog odgovora. Naravno, i grupa je bila dobra tako da je cijeli dojam više nego pozitivan."
    Altin usluge d.o.o.
 
Pisanje za web i Hrvatski standardni jezik 
Predavač: Nebojša Grbačić i Marko Alerić
„Koristim priliku da još jednom izrazim svoje oduševljenje s jučerašnjim predavačima! Bilo je iznimno korisno.“
    SKDD d.d.
 
„Seminar Pisanje za web bio je, uistinu, odlično organiziran, koristan i nadasve zanimljiv. 
Predavači su bili odlični, a Vi krajnje susretljivi i organizirani. Hvala Vam!“
    Agencija za elektroničke medije Republike Hrvatske
 
E-mail marketing
Predavač: Simon Meglič
„Sve je bilo super. Predavač g. Simon Meglič je bio fantastičan, a i organizacija također.“
    Prijevodi Beti d.o.o.
 
Upravljanje nabavom
Predavač: Boris Vulić
„Seminar je bio jako koristan. Nadam se da se vidimo i na nekom od budućih seminara.“
    Hospira Zagreb d.o.o.
 
Prodajne vještine u veleprodaji i B2B
Predavač: Boris Vulić
„Predavanje je bilo i korisno i zanimljivo, drago mi je da sam imala priliku prisustvovati.“
    DAMA-DP d.o.o
 
Internet marketing u turizmu
Predavači: Miroslav Varga i Ilija Brajković
"Danas sam prisustvovala Vašem seminaru, predavanja su bila jako poučna. Sve pohvale predavačima."
 
"Seminar je bio jako zanimljiv i poučan te svakako za preporučiti dalje. Svaka pohvala za organizaciju takvog seminara i naravno velika pohvala predavačima koji su odlični u prenošenju njihovog znanja."    
 
"Ovo mi je bilo prvo sudjelovanje na ovakvom seminaru. I mogu reći da sam impresioniran organizacijom i predavačima. Bude li sličnih tema u budućnosti, možete me očekivati na seminarima."
 
Google Anaylitcs
Predavač: Damir Podhorski
"Bilo je vrlo zanimljivo i osobito korisno, jer s time radim. Srdačan pozdrav i do sljedećeg seminara"
    Državni zavod za intelektualno vlasništvo
 
Javna nabava u natječajima za EU fondove – najčešće nepravilnosti
Predavač: Karmen Brkić
Što se tiče Zračne luke Pula, svrha predavanja je ispunjena. U evaluacijskom listiću smo već iskazali naše zadovoljstvo održanim seminarom, predavačem i organizacijom. Radi se o vrlo aktualnoj temi i voljeli bismo da radionica na temu javne nabave u EU fondovima bude još, posebno radionica na kojima je moguće razmijeniti praktično iskustvo u provedbi EU projekata. Želimo Vam daljnju uspješnu suradnju.
    Zračna luka Pula
 
Carinski i trošarinski sustavi u RH nakon 1.7.2013.
Predavač: Bosiljko Zlopaša, Melita Buljan, Mario Demirović
Seminar je bio odličan! Odlično organiziran s pravim predavačima, iako meni najinteresantniji dio - trošarine - nije imao dovoljno publike što je očito demotiviralo predavača! Drago mi je bilo vidjeti da ima organizacija na ovoj razini I kod nas: elegantno i efikasno! Ovo ide Vas osobno!
    Politus Zagreb d.o.o.
Poslovne tajnice: NLP komunikacijske vještine, Komunikacija s teškim i agresivnim ljudima, Asertivnost – kako se zauzeti za sebe, a ne ugroziti druge
Predavač: Dragana Mladenović
Predavanje je bilo jako zanimljivo i korisno. Velika pohvala predavaču gđi. Dragani Mladenović kao i cjelokupnoj organizaciji.
    Piligrin d.o.o.
 
"Predavanje je bilo vrlo korisno i edukativno, u svakom slučaju jednostavno primjenjivo na nama. Sve pohvale trenerici koja je na nama jednostavan način prenijela svoje znanje."
     Grad Pula
 
Konferencija Health management u organizacijama
 
" Moramo pohvaliti organizatore konferencije, kao i temu i predavače. Zaista je i kolegici i meni bilo korisno i inspirativno.
 
" Bila sam prvi put i i bilo je baš zanimljivo. ,intereaktivno i jako korisno. Vidimo se i sljedeće godine!"
 
"Otvorila mi je pogled u pogledu Health managementa iz različitih iskustava nekih drugih institucija i organizacija"
 
"Raznoliko, bitno, zanimljivo, poučno, korisno, informativno."
 
" Vrlo zanimljive prezentacije i pristup! predavači iznad prosjeka."

Zaštita osobnih podataka i GDPR

" Zahvaljujem na materijalima i na dobro organiziranom seminaru. Bilo je baš vrlo korisno jer je bilo mnogo primjera iz svakodnevnog radnog života čime je seminar definitivno dobio na kvaliteti. Vjerujem da ćemo se vidjeti na još kojem seminaru kad će tema biti u mojoj domeni rada."