poslovne edukacije

Prodajne vještine i tehnike

Srijeda, 25. 01. 2023. | 09:0016:00

Snježana Kupres 

NLP i prodajni trener

Hotel Sheraton

Kneza Borne 2, Zagreb

Maksimalan broj sudionika

12

Kotizacija

212,36  (1.600,03 kn)

+ PDV

Prodajne vještine i tehnike su vještina koja se može naučiti.

Stalne promjene ponašanja kupaca, sve složeniji uvjeti poslovanja, zahtijevaju od prodaje brze reakcije i mudro korištenje svakog trenutka. Kupac, klijent, korisnik očekuje da razumijete njegove potrebe i probleme sa kojima se suočava.

Jedno od ključnih pitanja u prodaji je što su zaista voljni platiti klijenti, korisnici, kupci? Kupci, klijenti, korisnici ne kupuju proizvode i usluge već vrijednost koje dobivaju njihovim korištenjem. Precizno komunicirati vrijednost proizvoda ili usluge na način da je klijent prihvati kao najbolje rješenje za problem s kojim se suočava zahtjeva znanje i vještine.

Rad u prodaji traži poznavanje različitih vještina, a jedna od njih je i vještina građenja odnosa sa različitim klijentima u različitim situacijama. Tek kada stvorite ozračje razumijevanja sa klijentom možete biti sigurni da će proizvod ili usluga koju nudite biti prihvaćen kao moguća opcija.

Svaki profesionalac u prodaji zna kako izgraditi ozračje razumijevanja sa klijentom u kratkom vremenu i koristi prodajne tehnike koje mu omogućuju da jasno i precizno komunicira vrijednost proizvoda i usluga potencijalnim i postojećim klijentima, kupcima, korisnicima.

Na radionici će se:

  • usvojiti vještinu Rapora kako bi gradili odnose razumijevanja i povjerenja sa klijentom, kupcem, korisnikom
  • definirati vrijednost proizvoda /usluga korištenjem alata Mapa vrijednosti ( Value proposition)
  • naučiti kako komunicirati proizvod ili uslugu korištenjem FAB metode ( Fetaures, Adavatages, Benefits)
  • definirati jedinstvenu prodajnu prednost USP ( Unique Selling Propsoition) proizvoda/ usluga
  • upoznati Upselling i Cross selling tehnike i naučiti kako ih i kada koristiti u prodajnom razgovoru

Način realizacije

Radionica je interaktivna i uključuje vježbe na primjerima iz prakse polaznika.

Raspored seminara

I dio od 09:00 do 12:15 (pauza 15 min.)
od 12:15 do 13:15 ručak
II dio od 13:15 do 16:00 (pauza 15 min.)

PREDAVAČ: Snježana Kupres

Snježana Kupres
NLP i prodajni trener

Snježana Kupres, NLP i prodajni trener, medijator. Svoje 25-ogodišnje prodajno iskustvo, od čega 19 na izvršnim pozicijama, i 10-ogodišnje iskustvo u podučavanju odraslih stjecala je u Zagrebu, Kuala Lumpuru, Singapuru, Londonu i Ženevi. Nakon rada za Malaysia Airlines i Tal Aviation Group u segmentima prodaje i marketinga, počinje podučavati i obrazuje se za Sales Excellence u Londonu, NLP certificiranog trenera te izmiritelja pri Hrvatskoj udruzi za mirenje. Priprema i izvodi edukacije iz područja: prodaje, pregovaranja, komunikacijskih vještina, vještina prezentiranja, socijalnih kompetencija, BMC ( Business Model Canvas), NLP praktičarski program, Growth Mindset program, Go to market strategy program.

Broj sudionika/prijava

Seminar je istekao