Pravni okvir poslovanja za web shopove

Četvrtak, 26. 10. 2023. | 09:0016:00

Larisa Silvija Marić 

Odvjetnica

Hotel Sheraton

Kneza Borne 2, Zagreb

Maksimalan broj sudionika

20

Kotizacija

212,36  (1.600,03 kn)

+ PDV

Prijavi se na seminar

Webshopovi su konačno postali standard na našem tržištu. Ali, je li i njihovo poslovanje standardizirano?

Bitno je da iza vaše lijepe web stranice stoji čvrst pravni okvir koji omogućuje da poslovni procesi teku glatko. To s pravnog aspekta znači dosta posla! Od obveznog sadržaja stranice, do općih uvjeta poslovanja, poštivanja potrošačkih prava, ali i detalja poput postavki za kolačiće ili buttona za određene naredbe – sve to treba uzeti u obzir!

Dakako, prodaji putem webshopa prethodi čitav niz radnji – ugovori s dobavljačima poput logistike, preprodaje, payment service providera – koliko rizika preuzimate na sebe kada ulazite u takve poslovne odnose?

Pravo je tu da Vam pomogne, ono je tu radi vas. Naučite prepoznati detalje i dozvolite da vas uputimo što znače ona „sitna slova“.

Na ovom seminaru ćete uz pregršt primjera iz prakse utvrditi i proširiti svoje znanje o pravnim okvirima poslovanja putem webshopa te općenito svim onim detaljima koji u ovakvom svakodnevnom poslovanju čine razliku – kako pozitivnu, tako i negativnu.

Namjena seminara

Radionica je namijenjena vlasnicima i članovima uprava trgovačkih društava, managerima, obrtnicima i svima drugima koji vode ili tek uspostavljaju svoj webshop.

Način realizacije seminara

PP prezentacija, pitanja i odgovori

Iz programa seminara

  • Obvezni sadržaj webstranica
  • Opći uvjeti poslovanja
  • Dizajn stranice/funkcionalnosti
  • Savjeti s potrošačkog i obveznopravnog aspekta
  • Pozadinski procesi (naplata, komunikacija s kupcima)
  • Ugovori s dobavljačima (payment service providerima, logistika itd)

PREDAVAČ: Larisa Silvija Marić

Larisa Silvija Marić
Odvjetnica

Larisa Silvija Marić je odvjetnica u odvjetničkom društvu MARIĆ STAJČIĆ & PERKOV, sa sjedištem ureda u Zagrebu. Već dulje od 10 godina bavi se trgovačkim pravom te svakodnevno savjetuje i prati u poslovanju pravne osobe aktivne na različitim tržištima (logistika, gig ekonomija, građevina, stambeno upravljanje i sl.). U svom radu poseban naglasak stavlja na usku suradnju s klijentima i dubinsko poznavanje njihovih poslovnih procesa.

Broj sudionika/prijava
Želite li primati obavijesti o novim edukacijama koje objavimo? Želim Ne hvala