Naš Tim

Titula, pozicija

Katica Križić

Tridesetogodišnjakinja s dvadesetogodišnjim stažom.

Zna apsolutno sve o stresu, emocijama, konfliktima, asertivnosti i komunikaciji. U teoriji!

Pokušava ući u Guinessovu knjigu rekorda kao osoba koja je sudjelovala na najviše edukacija! Studirala je na dva fakulteta, završila Geštalt, pohađala je Coaching i Leadership akademiju i NLP, sudjelovala na 2735 raznih treninga i radionice u Mapi znanja, Regiji i šire.

Vjeruje da se edukacijama i psihoterapijom mogu riješiti svi ljudski problemi.

Predoslovno shvaća slogan Mape znanje: Znanje se dijeljenjem množi, pa olako dijeli popuste i gratis kotizacije. Životni moto joj je: Nije u šoldima sve. Zato je Ivana tu da je prize!mlji!

Unatoč artrozi obožava skijati, jedriti, planinariti, rolati... Ponedjeljkom uglavnom ne uspijeva doći na posao zbog upale mišića i drugih zdravstvenih tegoba, pa je ponedjeljkom ne zovite!

Samohrana je majka dvoje djece. Posvećena! Kad joj je kćerka tinejdžerica zapalila prvu cigaretu odvela je u Zavod za javno zdravstvo na edukaciju za mlade o štetnosti pušenje. Djevojčica je vapila .. ponašaj se kao druge mame: uzmi mi mobitel, zabrani izlaske...ali Katica je bila neumoljiva... pravac edukacija!
Titula, pozicija

Ivana Radoš

SEO, Ads, SMM i Analytics ima u malom prstu!

Da se ne bavi edukacijama bila bi špijunka. Hladna je ko led! Nitko i ništa je ne može izbaciti iz takta. Legenda kaže da se jednom naljutila, ali nitko ne zna zašto. Ne boji se potresa, korone, gospodarske krize ni konkurencije! Definitivno jedina u svijetu dobiva dodatak na plaću za pozitivan stav.

Nikad ne kasni! U Sheratonu je inventar i zna sve što se tamo događa, ko s kim i što, ali mudro šuti. Dečki iz prodaje jedu joj iz ruke. Nikad je nitko nije nazvao da je podsjeti na plaćanje. Popuste ne daje, životni moto: Čast svakome, veresije nikome!

Hobi joj je šoping. Besprijekorno obučena i dotjerana. Uvijek! Rijetko jede, nema trunke sala i savršeno je građena. Priča se da je jednom prilikom kupila sve haljine u H&M iz nove kolekcije bez da ih je probala!
Na posao dolazi i odlazi kad hoće! Kad je direktorica podsjeti da pretjeruje s poslom i da bi mogla uzeti slobodan dan, hladno odbrusi: Imam još dosta posla!