Mapa znanja

Otvoreni seminari

Naziv seminara

Što je novo u performance managementu

Predavač

Iva Maksimović

Svrha seminara

Performance management je jedan od temeljnih HR procesa, ali i onaj koji uvijek potiče žustre diskusije o tome je li nam potreban, daje li rezultate u odnosu na vrijeme koje se u njega uloži, može li se primjeniti na sve pozicije, itd. Budući da se radi o robusnom i češto tromom procesu, nameće se pitanje kakva mu je budućnost u brzopromjenjivom svijetu današnjice. Kada govorimo o performance managemetnu svi imaju svoje mišljenje i iskustvo pa je važno povremenom uzeti vrijeme i kritički se osvrnuti na njega uzimajući u obzir ogromnu količinu podataka iz prakse.

Tijekom seminara vratit ćemo se osnovama ovom procesa: njegovoj definiciji, različitom teorijskim modelima te metrici koje se koriste u praksi. Proći ćemo internacionalne primjere iz prakse i preporuke kako postaviti i upravljati ovim procesom, a sve to u kontekstu onoga što nam poslovna budućnost nosi.

Namjena

Seminar je namijenjen osobama koje su na početku svoje HR karijere, onima koji tek žele ući u HR svijet, ali i onima malo iskusnijima koji žele odvojiti vrijeme za sustavno promišljanje o performance managementu.

Način realizacije

Interaktivno predavanje, diskusije, primjeri iz prakse, individualne i grupne vježbe i testovi, studije slučaja, analiza, izvještaji o svjetskim HR praksama.

Iz programa seminara

  • Razumijevanje komponenti radne učinkovitosti
  • Izazovi mjerenja učinkovitosti
  • Što potiče učinkovitost
  • Sustavna analiza dosadašnji praksi
  • Prikaz različitih modela iz prakse
  • Rad na razradi modela na jednom primjeru iz prakse

Predavač

Iva Maksimović je svoj edukativni, savjetodavni i dijagnostički rad započela prije 14 godina kao školski psiholog. U organizacijsku psihologiju ulazi prije 9 godina kao stručna savjetnica za profesionalno savjetovanje pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje gdje radi na procesima regrutacije i selekcije, profesionalnog usmjeravanja, edukacije i razvoja. Kao dio ljudskih potencijala uspješnog tima Pevex širi iskustvo rada na procesima regrutacije i selekcije, edukacije i razvoja djelatnika u maloprodajnom okruženju. Kao HR Business konzultant  u firmi Ramiro d.o.o. pet i pol godina je radila na na projektima organizacijskog razvoja te profesionalnog i osobnog razvoja zaposlenika u praktički svim granama privatnog sektora te različitim organizacijama javnog sektora. Iva trenutačno radi kao HR Business Partner u internacionalnoj IT firmi ASEE na organizacijskom razvoju firmi koje su tek akvizirane. Drugim riječima, aktivno radi na upravljanu promjenom, postavljanju organizacijskog dizajna, razvoju organizacijske kulture te razvoju, uvođenju i praćenju svih HR procesa.

Završila je peti stupanj CHRM-a (Certificate In HR Management) pri CIPD-u (Chartered Institute of Personnel and Development), jedne od vodećih svjetskih profesionalnih organizacija za HR i razvoj zaposlenih. Certificirani je HNLP Trener i Coach. Završila je drugi stupanj edukacije iz bihevioralno-kognitivnih terapija, a trenutačno pohađa 3 stupanj edukacije za tjelesno orijentiranog psihoterapeuta pri IPD (Integrative Personal Development) centru.

Vrijeme

četvrtak, 8.12.2022. od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

1506,90 HRK
U cijenu nije uračunat PDV. (250 EUR)

On-line prijava na seminar

Naziv seminara Što je novo u performance managementu
Vrijeme četvrtak, 8.12.2022. od 9:00 do 16:00

Ime i prezime
Dodajte sudionika
Tvrtka / udruga / institucija
Adresa
Mjesto i poštanski broj
Telefon
E-mail
OIB TVRTKE
Kontakt osoba
Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.