Mapa znanja

Otvoreni seminari

Naziv seminara

Pivot tablice i statistička obrada podataka u MS Excel alatu

Predavač

Robert Crnko

Svrha seminara

U svakodnevnom poslovanju često nepotrebno gubimo sate i dane svog radnog vremena obavljajući banalne zadatke koji se uz pomoć Excela mogu obaviti u svega nekoliko trenutaka.

Svrha ove radionice je da na pristupačan način upoznamo, izvježbamo i usvojimo alate koji će doprinijeti našoj efikasnosti u upravljanju i analiziranju raznim podataka koristeći Excel.

Excel je moćan alat  s mnoštvom ugrađenih funkcija za oblikovanje te analizu podataka. Na radionici će biti obrađeno korištenje Pivot tablica te najčešće korišteni modeli i funkcije kod različitih analiza i obrade podataka.

Prije edukacije, sudionici radionice, ispunit će upitnik kako bismo utvrdili vaše potrebe i njima prilagodili sadržaj radionice. Za sudjelovanje na seminaru potrebno je OSNOVNO znanje Excela. Na seminar je potrebno donijeti LAPTOP. Maksimalan broj sudionika je 10.

Namjena

Seminar je namijenjen svima koji imaju potrebu strukturiranja podataka i njihovog uspoređivanja. Seminar će koristiti svima koji često koriste Excel i u svakodnevnom poslu obrađuju razne vrste podataka.

Način realizacije

Prezentacija, praktični primjeri, interaktivna komunikacija, Case study

Raspored seminara

I dio od 09:00 do 12:15 (pauza 15 min.)
od 12:15 do 13:15 ručak je organiziran u hotelu Sheraton
II dio od 13:15 do 16:00 (pauza 15 min.)

Iz programa seminara

  • Kako napraviti funkcionalnu baza podataka?
  • Upotreba pivot tablica i vizualno/logičko strukturiranje podataka (razne funkcionalnosti DATA opcija u Excelu). Pivot tablice ogroman broj podataka prikazuje na način kako korisnik želi i tako olakšava uočavanje nekih trendova i zakonitosti i doprinosi boljem zaključivanju i donošenju važnih poslovnih odluka.
  • Na seminaru će se proći svi ključni elementi Pivot tablica te će se rješavati konkretni zadaci s primjenom Pivot tablica.
  • Statistička obrada podataka uz pomoć Pivot tablica i raznih statističkih funkcija u Excelu, modeliranje sustava koji će efikasno uspoređivati i analizirati različite parametre prema vašim zahtjevima.
  • Kreiranje naprednih grafikona i upravljanje s oblicima prikaza podataka i rezultata statističke obrade podataka. Izrada vizualnih izvještaja.
  • Samostalno kreiranje raznih rješenja u radu s Excelom uz pomoć Google pretraživača.

Predavač

Robert Crnko, bacc. Math – ima višegodišnje iskustvo rada u IT sektoru, NGO sektoru, te logističko – administrativnim poslovima u raznim područjima (financije, marketing, nabava, ljudski resursi) gdje je stekao veliko iskustvo rada u Excelu u svim segmentima.

Smatra da je prenošenje znanja jedna od najplemenitijih ljudskih vještina. Polaznicima svojih radionica uspijeva objasniti i najkompleksnije zadatke na lak i jednostavan način i pri tome uživa.

Vrijeme

četvrtak i petak, 7 i 8.12.2017. od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

2300,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.

On-line prijava na seminar

Naziv seminara Pivot tablice i statistička obrada podataka u MS Excel alatu
Vrijeme četvrtak i petak, 7 i 8.12.2017. od 9:00 do 16:00

Ime i prezime
Dodajte sudionika
Tvrtka / udruga / institucija
Adresa
Mjesto i poštanski broj
Telefon
E-mail
OIB TVRTKE
Kontakt osoba
Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.