Mapa znanja

Otvoreni seminari

Naziv seminara

Kreativnost u radu

Predavač

Jelena Makovičić

Svrha seminara

Nekad nam se dogodi da naprosto “zapnemo” u svakodnevnom radu i zadacima… Kreativnost je vještina koja se može njegovati, učiti i primjenjivati u svim vrstama poslova. Dramsko - scenske tehnike obiluju kreativnim zadacima i potiču kreativan način razmišljanja. Na ovoj edukaciji bavimo se buđenjem uspavane kreativnosti i povezujemo ju s poslom. Umjetničke forme se već dulje vrijeme koriste u poslu i u načinu razmišljanja, te se ova edukacija bavi upravo time - kreativnim načinom razmišljanja.

Predavač

Jelena Makovičić je hrvatska glumica, trenerica i konzultantica Javnih nastupa i autorica dramskih tekstova i predstava. Certificirana je trenerica i konzultantica scenskog glasa i govora sa The Royal Central School of Speech and Drama u RH (www.cssd.ac.uk). Spajajući svoja znanja iz glume, govora, pokreta i teorijskog segmenta izvedbenih umjetnosti i komunikologije, pokreće tvrtku KOMUNIKACIJSKI UMjetnik, posebno osmišljen u svrhe pripreme javnog nastupa i rješavanja treme. Nositeljica je kolegija za Izvedbene tehnike javnih nastupa i Uvod u javne nastupe na Odjelu komunikologije na HKS-u u Zagrebu (www.unicath.hr). Veliki je motivator i optimist, vjeruje u rezultat proizašao iz rada i treninga, kao i mogućnost napretka svakog pojedinca uz radost u onome što se s ljubavlju radi.

Vrijeme

četvrtak, 20.10.2022. od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

1300,00 HRK
Za prijave i uplate do 16.8. odobravamo popust i kotizacija iznosi 1.300,00 + PDV, redovna kotizacija je 1.506,90 HRK + PDV.

On-line prijava na seminar

Naziv seminara Kreativnost u radu
Vrijeme četvrtak, 20.10.2022. od 9:00 do 16:00

Ime i prezime
Dodajte sudionika
Tvrtka / udruga / institucija
Adresa
Mjesto i poštanski broj
Telefon
E-mail
OIB TVRTKE
Kontakt osoba
Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.