Mapa znanja

Otvoreni seminari

Naziv seminara

Google alati i istraživanje tržišta putem interneta

Svrha seminara

Kako saznati što, gdje i kad se najbolje prodaje? Kako saznati koja je najbolja cijena za naš proizvod? Kako pronaći ciljanu skupinu? Kako saznati tko nam je u tome konkurencija? I kako to sve napraviti s vrlo malo ili nimalo ulaganja? Upravo na ta pitanja će odgovoriti ovaj seminar. U Hrvatskoj, ali i u Svijetu postoji ogroman broj korisnih alata koji omogućuju da se vrlo lagano i relativno jeftino dođe do odgovora na pitanja koja muče svaki marketing i prodajni odjel. Google tu svakako prednjači jer ima najveći broj pretraživanja na kojima temelji svoje  procjene.

Namjena

Seminar je prvenstveno namijenjen onima koji znaju da će Internet igrati značajnu ulogu njihovom poslovanju, ali nisu sigurni gdje i kako početi. Seminar je skrojen tako da potpuni početnici mogu nakon seminara krenuti u pravu avanturu. Ako dođe koji napredni korisnik, saznati će brdo tips n’ tricks koji će pomoći u poslovanju svake tvrtke - od limara iz susjedstva do međunarodne korporacije.

Način realizacije

PPT prezentacija koja služi kao kostur izlaganja i memento nakon njega. Većina seminara je osmišljena kao praktična vježba kojom će se sve demonstrirati u realnom vremenu i online.

Raspored seminara

I dio od 09:00 – 13:00 (pauza 15 min.)
od 13:00 do 14:00 pauza
II dio od 14:00 - 16: 30 (pauza 15 min.)

Iz programa seminara

  • Kratki uvod u temu
  • Odakle krenuti s istraživanjem i koliko su koji podaci koje dobijemo točni i upotrebljivi
  • Koje su prednosti odnosno nedostaci pojedinog modela istraživanja i kako to uzeti u obzir prilikom donošenja odluka o marketinškom proračunu.
  • Gdje početi, kako nastaviti i što testirati kako bi rezultati bili optimalni. Nije svejedno fokusirate li se na najveći prihod, dobit ili tržišni udio i stoga je važno odabrati optimalni splet kanala oglašavanja

Vrijeme

utorak, 9.4.2013. od 9,00 do 16,30

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

1390,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.

On-line prijava na seminar

Naziv seminara Google alati i istraživanje tržišta putem interneta
Vrijeme utorak, 9.4.2013. od 9,00 do 16,30

Ime i prezime
Dodajte sudionika
Tvrtka / udruga / institucija
Adresa
Mjesto i poštanski broj
Telefon
E-mail
OIB TVRTKE
Kontakt osoba
Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.