Mapa znanja

Otvoreni seminari

Naziv seminara

Asertivnost i javni nastup

Predavač

Jelena Makovičić

Svrha seminara

Asertivnost je vještina koja omogućava izboriti se za svoja prava, osiguravajući da se naše mišljenje i osjećaji uzmu u obzir, bez narušavanja prava drugih.

Na seminaru ćemo naučiti kako se zauzeti za sebe, a ne ugroziti drugoga? Što nas sprjiečava da budemo asertivni? Kako biti asertivan u svakoj poslovnoj situaciji?

Ova značajka ponašanja i komunikacije je toliko važna za uspješne Javne nastupe. Ovdje se bavimo asertivnim načinom komunikacije, “ja porukama”, granicama i drugim bitnim aspektima komunikacije, kako bismo bili spremni stati pred druge s vlastitim idejama i projektima u javnim nastupima.

Namjena

Preporuča se svima onima koji žele naučiti više o ovoj prijeko potrebnoj vještini komuniciranja

Predavač

Jelena Makovičić je hrvatska glumica, trenerica i konzultantica Javnih nastupa i autorica dramskih tekstova i predstava. Certificirana je trenerica i konzultantica scenskog glasa i govora sa The Royal Central School of Speech and Drama u RH (www.cssd.ac.uk). Spajajući svoja znanja iz glume, govora, pokreta i teorijskog segmenta izvedbenih umjetnosti i komunikologije, pokreće tvrtku KOMUNIKACIJSKI UMjetnik, posebno osmišljen u svrhe pripreme javnog nastupa i rješavanja treme. Nositeljica je kolegija za Izvedbene tehnike javnih nastupa i Uvod u javne nastupe na Odjelu komunikologije na HKS-u u Zagrebu (www.unicath.hr). Veliki je motivator i optimist, vjeruje u rezultat proizašao iz rada i treninga, kao i mogućnost napretka svakog pojedinca uz radost u onome što se s ljubavlju radi.

Vrijeme

četvrtak, 24.11.2022. od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

1506,90 HRK
U cijenu nije uračunat PDV. (250 EUR)

On-line prijava na seminar

Naziv seminara Asertivnost i javni nastup
Vrijeme četvrtak, 24.11.2022. od 9:00 do 16:00

Ime i prezime
Dodajte sudionika
Tvrtka / udruga / institucija
Adresa
Mjesto i poštanski broj
Telefon
E-mail
OIB TVRTKE
Kontakt osoba
Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.