Mapa znanja

Prijavite se na seminar: "Quality of life"

15.6.2016. 18:00:00

Seminar životnog uspjeha, zdravlja i ljepote 

Mapa znanja, Klinika Svjetlost i Poliklinika Bagatin kreirali su za Vas poseban niz događanja „Quality of life“ kroz koje želimo biti partneri u unaprjeđenju kvalitete Vašeg života, očuvanja Vašeg zdravlja i stjecanja vještina životnog uspjeha.

 

Na ovom posebnom seminaru predavanja će održat ugledni poslovni treneri, stručnjaci iz područja psihologije, zdrave prehrane, njege kože lica i tijela, te vrhunski medicinski specijalisti iz područja dermatologije, oftalmologije i dentalne medicine. „Quality of Life“ Vam nudi, na jednom mjestu, sve relevantne informacije i vještine potrebne za ostvarivanje Vaših potencijala i uzdizanje kvalitete života na jednu sasvim novu razinu!

PREDAVAČI

Matej Sakoman, mag. psych. s temom „Otkrijte i iskoristite svoje talente!“

Prepoznajte svoje snage i najistaknutije talente te ih iskoristite za ostvarenje uspjeha u poslovnom i privatnom životu. Kako to ostvariti saznajte od renomiranog psihologa.

Dr. med. Jolanda Kanižaj Rajković, specijalist dermatovenerologije  „Zauvijek mladi!- Pravilna njega kože lica“

Naučit će Vas tajnama pravilne njege kože naročito osjetljive u ljetnim mjesecima, te kako ostvariti mlad i njegovan izgled.

Petra Pažin, mag. nutr. „Hranom protiv umora“

Predstaviti će Vam temu „superhrane“ važne za prevenciju i liječenje bolesti kroz pružanje vrhunske nutritivne podrške organizmu. Naučite se pravilnom prehranom boriti protiv umora i održavati visoku razinu energije.

Dr. med. Maja Bohač, specijalist oftalmolog-refraktivni kirurg „Kako do savršenog vida? Riješite se zauvijek naočala i leća!“

Riješite se dodatnih troškova i briga vezanih uz razna pomagala za vid i očuvajte zdravlje svojih očiju. Zauvijek se riješite naočala i leća!

Mjesto i vrijeme

Lokacija: Hotel Sheraton Kneza Borne 2 Zagreb 10000 / Datum: 15.06.2016. u 18h

Cijena i plaćanje

Early bird do 25.05.2016. / Cijena: 250 kuna  / Paket 2 karte: 400 kuna

Od 26.05.2016. / Cijena: 350 kuna  / Paket 2 karte: 500 kuna

Prijave putem Call centra +385 1 46 10 225

Uplata IBAN: HR9823400091110451361 (Privredna banka) uz napomenu: „Quality of life“.

Poliklinika Bagatin. Green Gold Tower, Grada Vukovara 269a/10, 10 000 Zagreb. info@poliklinikabagatin.hr

Prijavite se i osvojite brojne nagrade

Izazovi modernog vremena, brz stil života i mnoštvo obaveza ostavljaju tragove na našem zdravlju i ljepoti, ali i mogućnosti osobnog napretka i razvoja. Stoga je važno naučiti misliti pozitivno, živjeti zdravo i izgledati lijepo!

Također, povodom ove posebne prilike, Mapa znanja, Poliklinika Bagatin i Klinika Svjetlost će Vas darovati brojnim posebnim nagradama i poklon bonovima svojih usluga u ukupnoj vrijednosti svih nagrada do 15.000 kuna.