Mapa znanja

2. Konferencija: Osobni i profesionalni ravoj - alati, metode i tehnike

23.8.2017. 13:26:00

Mapa znanja 14. i 15. rujna 2017. organizira 2. Konferenciju: Osobni i profesionalni razvoj – alati, metode i tehnike u hotelu Sheraton u Zagrebu. 

Primarni cilj konferencije je pružiti praktična znanja i smjernice kako se ostvariti na osobnom i profesionalnom planu, ali i prezentirati vrijednosti i benefite pojedinih alata i tehnika koji su najprimjereniji za pojedino poslovno okruženje.

Konferencija je namijenjena pojedincima koji su voljni raditi na svojem osobnom i profesionalnom planu, stručnjacima u upravljanju ljudskim potencijalima, direktorima i članovima uprava kao i voditeljima timova i odjela, te menadžerima na svim razinama, pogotovo u organizacijama koje nemaju odjel ljudskih potencijala, a visoko su svjesne važnosti utjecaja razvoja ove funkcije.

Alati i tehnike za unapređenje osobnog i profesionalnog razvoja jedne su od temeljnih metoda na putu do promjena unutar organizacijske klime. Međutim, izazov koji je pred voditeljima ljudskih resursa jest sam odabir pojedine metode i nepredvidljivost njezina uspjeha prilikom implementacije.

Na konferenciji će sudjelovati 15 stručnjaka iz područja razvoja ljudskih potencijala koji će predstaviti sljedeće teme: The art of Hosting conversations that matters, Zašto se ne mijenjamo, LEGO serious play, Timski coaching, Hogan Assessment – Kako predvidjeti uspješnost, Lider u zoni – Trening izvrsnosti za lidere, Korištenje asocijativnih karata u procjeni i razvoju organizacijske kulture, The yourney of life – metoda razvoja pojedinaca i timova, Karijerno savjetovanje, Skala Autsajderstva /Organizacijski barometar/ Obiteljski barometar, Design Thinking, Jungov model psihološkog tipa, Pet elemenata u nama, Imago terapija odnosa.

Medijski pokrovitelji: Samopozitivno, Časopis Kontroling, financije i menadžement, Poslovni dnevnik.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici Mape znanja.