Mapa znanja

Arhiva seminara

Naziv seminara

Online: Balansiranje obitelj - posao

Predavač

Jasenka Gojšić

Svrha seminara

Vrijeme lock downa, rada i školovanja od kuće, bilo bi lakše preživjeti dizajnirajući život u skladu s pravilima „balansiranih karijerista“.

Karijera je svaki životni dizajn koji pojedinca čini zadovoljnim. Pet je osnovnih motivacija za izgradnju karijere: status, sigurnost, balans, izazov i sloboda.

Balansiranu karijeru stvara pojedinac kojem su jednako važni osobni razvoj, profesija i društvo, uključujući obitelj i prijatelje. Međutim, balansirana karijera može biti i odabrani odgovor u životnom periodu mnogostrukih izazova.

Svrha seminara je upoznati polaznike s tehnikama „žongliranja“, nužnim za uspješno balansiranje između osobnih, profesionalnih, obiteljskih i društvenih potreba.

Namjena

Seminar je namijenjen pojedincima koji žele uskladiti osobne, profesionalne, obiteljske i društvene aktivnosti, konkretno u doba pandemije.

Način realizacije

Seminar je refleksivnog i inspirativnog karaktera. Sudionici će rješavati upitnike, promišljati svoje osobne situacije i izazove, te iz ponuđenih koncepata odabrati najkorisniji za uvođenje brze promjene u svojoj aktualnoj balansiranoj karijeri.

Iz programa seminara

  • Karijerne orijentacije – koja je Vaša, ili čega se odričete birajući balans
  • Karakteristike balansirane karijere
  • Tehnike „žongliranja“: izmjena aktivnosti, podjela odgovornosti, kombiniranje poslova, automatizacija rutine, pojednostavljenje svega što je moguće – koja je prava za Vas?
  • Pet nužnih kompetencija: samo refleksija, međuljudski odnosi, sistemski pristup, autentičnost i povjerenje

Vrijeme

četvrtak, 8.4.2020. od 10:00 do 14:00

Mjesto

online

Kotizacija

800,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.