Mapa znanja

Arhiva seminara

Naziv seminara

Digitalni marketing kod izlaska na tržište

Predavač

Dino Oreški

Svrha seminara

Digitalni marketing je skup marketinških procesa koji koriste sve raspoložive digitalne kanale za promociju poduzeća, branda, usluge i/ili proizvoda iz asortimana. Često je učinkovitiji od tradicionalnog oglašavanja i brže donosi rezultate jer omogućuje ciljano oglašavanje velikog dosega, njegovi su rezultati mjerljivi, a u konačnici je puno lakše doći do poslovnih prilika. Ne zanemarujući cijeli marketinški miks, budžet je često prepreka (i nedostaje ga). S digitialnim marketingom možete doći brže i jeftinije do ciljane publike - na početku.

Danas najčešće korišteni kanali digitalnog marketinga su oglašavanje na tražilicama, web stranice, društvene mreže, email marketing, optimizacija sadržaja za tražilice, i slično. Svrha edukacije je dati konkretne savjete o izradi strategije (digitalnog) marketinga u izboru najučinkovitijih digitalnih alata/kanala za postizanje najboljih rezultata u poslovanju prilikom izlaska na tržište.

Namjena

Radionica je namijenjena vlasnicima malih i srednjih biznisa, menadžerima i specijalistima marketinga, početnicima u digitalnom zaposlenju. Na radionici nije potrebno tehničko znanje niti je ono predmet predavanja.

Način realizacije

Predavanja, grupni rad, praktični primjeri, materijali za naknadnu uporabu

Iz programa seminara

  • Izrada strategije digitalnog medijskog nastupa
  • Pristup tržištu prema proizvodima (go to market)
  • Kreiranje i vođenje kampanja koristeći različite alate i tehnike digitalnog marketinga: Google, YouTube, društvene mreže, …
  • Korištenje alata za medijsko planiranje, postavljanje i optimizaciju kampanja te interpretacija rezultata
  • Briga o klijentima te ažurno odgovaranje na njihove potrebe
  • Analiza svih aktivnosti i pravovremeno donošenje odluka
  • Praktični zadatak za sudionike: promocija na društvenim mrežama

Vrijeme

srijeda, 14.9.2022. od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

1506,90 HRK
U cijenu nije uračunat PDV. (250 EUR)