Mapa znanja

Otvoreni seminari

Naziv seminara

Webinar: Kako se ponašati pred kamerama

Predavač

Ana Balentović

Svrha seminara

Bilo da samostalno snimamo video uratke za promociju vlastitog posla, usluge ili tvrtke koju predstavljamo ili po prirodi posla ponekad moramo stati pred TV-kamere, obje situacije od nas traže svijest o različitosti nastupa pred kamerama u odnosu na druge oblike javnog nastupa. Kamere zahtijevaju prilagodbu našeg verbalnog i neverbalnog nastupa, kao što i samostalno snimanje videa ima svoje zakonitosti, različite od npr. davanja TV-intervjua ili nekog drugog TV-nastupa. Sve su to vještine koje se vježbanjem i ponavljanjem mogu savladati i usavršiti i samim time nas učiniti prirodnijima pred kamerama i uspješnijima u prezentiranju sebe, svoje tvrtke ili proizvoda.

Namjena

Edukacija je namijenjena velikim i malim tvrtkama i njihovim zaposlenicima koji kroz TV-nastupe i/ili vlastite video uratke predstavljaju svoje tvrtke i proizvode i žele savladati najvažnije zakonitosti ponašanja pred kamerama.

Predavač

Ana Balentović je TV-producentica i medijska stručnjakinja s 20-godišnjim iskustvom, s HBO-ovom serijom „Uspjeh“ u svom životopisu i skoro 1000 sati proizvedenog TV-programa tijekom dosadašnje karijere. Prije uspjeha „Uspjeha“ radila je kao kreativna producentica na „Supertalentu“ u međunarodnoj produkcijskoj kući Fremantle, kao voditeljica razvoja u produkcijskom start-upu ContentLab&Factory za područje jugoistočne Europe, kao producentica na više dramskih i zabavnih projekata i informativnih programa na RTL-u i kao voditeljica programa u američkoj organizaciji IRI (International Republican Institute), na treninzima u odnosima s javnošću za dužnosnike hrvatske Vlade, županija i političkih stranaka. U poslu, Anu najviše veseli sadržaj u svim oblicima, njegovo osmišljavanje, realiziranje, „pakiranje“ i predstavljanje ciljanoj publici, a sve u sklopu vođenja zahtjevnih projekata za velike medijske kuće. No Ana vjeruje da se svakom medijskom projektu, bez obzira na veličinu, prilazi s jednakom pažnjom i predanošću i da je cilj svakog takvog projekta da „dobaci“ do publike koja gotovo uvijek nepogrešivo prepozna namjeru i trud ispred i iza kamere.

Vrijeme

petak, 25.9.2020. od 11:00 do 12:30

Mjesto

online

Kotizacija

500,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.

On-line prijava na seminar

Naziv seminara Webinar: Kako se ponašati pred kamerama
Vrijeme petak, 25.9.2020. od 11:00 do 12:30

Ime i prezime
Dodajte sudionika
Tvrtka / udruga / institucija
Adresa
Mjesto i poštanski broj
Telefon
E-mail
OIB TVRTKE
Kontakt osoba
Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.