Mapa znanja

Otvoreni seminari

Naziv seminara

Upravljanje timom i vještine delegiranja

Predavač

Ivana Štulić

Svrha seminara

Upravljanje ljudima je jedno od najodgovornijih i najzahtjevnijih poslova bez obzira o kojoj industriji se radi. Kako bismo bili uspješni u tome, trebamo ne samo biti stručnjaci u poslu, već i razumjeti osnove ljudske psihe, biti vješti u komuniciranju očekivanja i svakodnevnoj interakciji kao i dobro znati upravljati sobom i svojim vremenom.

Upravljanje timovima se kao i brojne druge vještine može naučiti. Postoje osnovni principi koje treba razumjeti kako bismo ih znali primijeniti u praksi. Od timskih uloga, faza razvoja timova, razumijevanja što nas motivira, pa do preuzimanja odgovornosti – postoje dobre prakse koje će upravljanje učiniti lakšim i ugodnijim. Pravi lider je netko tko će svoj zadatak uzeti ozbiljno te se adekvatno pripremiti i razvijati u svojoj ulozi. Ovaj seminar pomoći će vam upravo u tome.

Namjena

Seminar je namijenjen voditeljima timova, menadžerima i direktorima koji upravljaju ljudima, a voljeli bi poboljšati svoje upravljačke vještine kako bi oni bili uspješniji i zadovoljniji u svom poslu, kao i zaposlenici koji s njima rade.

Način realizacije

PPT prezentacija, grupni i individualni rad, upitnici, diskusija

Iz programa seminara

 • Što je tim?
 • Razlika između grupe i tima
 • Odlike uspješnih timova
 • Svrha i organizacija timova
 • Faze razvoja u timu
 • Razne timske uloge i kako ih prilagoditi
 • Snage pojedinaca i timova
 • Zlatna pravila delegiranja
 • Motiviranje zaposlenika
 • Preuzimanje odgovornosti za ciljeve
 • Stilovi vodstva
 • Što znači biti dobar lider?

Predavač

Ivana Štulić je coach te trener poslovnih i soft skills edukacija. Ima preko dvanaest godina iskustva u upravljanju poslovnim procesima, vođenju projekata, poslovnom konzaltingu te držanju treninga i edukacija iz područja biznisa, soft skillsa i osobnog razvoja. Nakon deset godina rada u velikim internacionalnim kompanijama poput Deloittea, Generali osiguranja i Oman Mobilea, već treću godinu je samostalna poduzetnica.

Certificirani je trener poslovnih edukacija, NLP business & manager coach, diplomirani integrativni terapeut i certificirani praktičar Appreciative Inquiry metode. Trenutno apsolvent na Master in Applied Positive Psychology u Cambridgeu u Velikoj Britaniji. Stečeno znanje koristi u poslovnom savjetovanju, održavanju stručnih edukacija i programa kao i u direktnom savjetovanju s polaznicima i klijentima. 

Naglasak u radu stavlja na kreiranje pozitivnih pomaka, poticanje osobnog rasta i razvoja te pomaganje u postizanju većeg zadovoljstva u radu i životu ljudi. 

Vrijeme

utorak, 24.4.2018. od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

1390,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.

On-line prijava na seminar

Naziv seminara Upravljanje timom i vještine delegiranja
Vrijeme utorak, 24.4.2018. od 9:00 do 16:00

Ime i prezime
Dodajte sudionika
Tvrtka / udruga / institucija
Adresa
Mjesto i poštanski broj
Telefon
E-mail
OIB TVRTKE
Kontakt osoba
Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.