Mapa znanja

Otvoreni seminari

Naziv seminara

Kako inovirati svoj poslovni model

Predavač

Snježana Šlabek

Svrha seminara

Business model innovation podrazumijeva razvoj novih, inovativnih koncepata koji će pomoći organizaciji da osvoji nove kupce i nova tržišta. Digitalno vrijeme u kojem živimo potiče nas da inoviramo brže, a dosadašnji modeli pokazuju se presporima i neučinkovitima. Naučit ćete osnove business model inoviranja, s posebnim naglaskom na nove načine brzog inoviranja koje koriste uspješne korporacije, ali i startupovi.

Kroz tri ključna dijela ove edukacije; uvod u poslovne modele, busines model innovation i modeli prihoda (revenue models) upoznat ćete se s teoretskom podlogom, kao i sa niz uspješnih primjera iz poslovne prakse, a što je najvažnije, naučit ćete koristiti business model innovation u praksi.

Namjena

Ovaj seminar je namijenjen: voditeljima, projektnim menadžerima, internim trenerima te svim ostalima koji se u svojem poslu bave osmišljavanjem novih poslovnih modela te žele povećati uspjeh svojeg inoviranja.

Način realizacije

Upoznavanje s osnovama poslovnih modela, s naglaskom na business model innovation i njegovu primjenu.

Raspored seminara

I dio od 09:00 do 12:15 (pauza 15 min.)
od 12:15 do 13:15 ručak je organiziran u hotelu Sheraton
II dio od 13:15 do 16:00 (pauza 15 min.)

Iz programa seminara

Uvod u poslovne modele

  • Business model canvas; detaljna razrada

Business innovation model

  • Kako dizajnirati inovativni business model
  • Disruptivne inovacije; što, kako, zašto
  • Najčešći tipovi inovacija danas, primjeri i analiza

Predavač

Snježana Šlabek – stručnjakinja je iz područja upravljanja inovacijama i znanjem, posebno iz područja upravljanja ljudima i socijalno-digitalnim tehnologijama u periodima digitalne i inovacijske transformacije organizacije. Dobitnica je više inozemnih i domaćih nagrada, a kroz svoje višegodišnje akademsko I korporativno iskustvo u Podravki stekla je niz dodatnih certifikata i specijalizacija; certificirani je trener, knowledge manager, project manager, NLP praktičar. U Podravki je vodila odjel inovacija i upravljanja znanjem. U radu često koristi design thinking i gamification, kao i ostale metode upravljanja kreativnošću ljudi. Već drugu godinu zaredom nalazi se na britanskoj „Movers and shakers“ listi kao jedna od 100 svjetski najutjecajnih osoba iz područja digitalizacije i upravljanje znanjem, prema izboru www.elearningindustry.com (2017) and Training Press Release (UK, 2016). Suosnivačica je i partnerica u Cambridge Innovative System Solutions, kompaniji specijaliziranoj za razvoj sustava inovacija i upravljanja promjenama u organizacijskoj inovacijskoj strukturi.

Vrijeme

četvrtak, 14.6.2018. od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

1390,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.

On-line prijava na seminar

Naziv seminara Kako inovirati svoj poslovni model
Vrijeme četvrtak, 14.6.2018. od 9:00 do 16:00

Ime i prezime
Dodajte sudionika
Tvrtka / udruga / institucija
Adresa
Mjesto i poštanski broj
Telefon
E-mail
OIB TVRTKE
Kontakt osoba
Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila u marketinške svrhe.