Mapa znanja

Arhiva seminara

Naziv seminara

Strateško planiranje

Predavač

Jasenka Gojšić

Svrha seminara

Broj polaznika je ograničen kako bi se što kvalitetnije provodio praktičan rad.

Imate svoje poduzeće ili obrt. Jasno vam je kako kroz njega želite doprinijeti boljitku svijeta i sebe profesionalno realizirati, ostvarujući željeni standard života. Postavili ste si strateške, dugoročne, velike i ambiciozne ciljeve. Svjesno ili nesvjesno kreirana, način na koji ostvarujete te ciljeve je strategija vašeg poduzeća.

I sad ste u točki kada vam se čini da bi to moglo i lakše i bolje. Posvetite jedan dan vođenom promišljanju o strategiji svog poduzeća, u društvu ljudi s istim ciljem.

Svrha radionice je izraditi nacrt strategije svoga poduzeća, radne jedinice ili poduhvata. Rezultat je artikuliran i promišljen, kratak i jasan dokument - smjernice za djelovanje u idućem višegodišnjem razdoblju.

Namjena

Radionica je namijenjena poduzetnicima, vlasnicima i menadžerima malih i mikro poduzeća i obrta, spremnih za donošenje odluke o načina postizanja dugoročnih strateških ciljeva.

Način realizacije

Prezentacija koncepta i strateških alata, vođeno promišljanje, sastavljanje dokumenta, prezentacija i povratne informacije voditeljice i sudionika.

Iz programa seminara

  • Koncepti: vlasnik, poduzeće, vizija, misija, strateški ciljevi, strategija, realizacija
  • Vođeno promišljanje i artikulacija strategija vlastitih poduzeća
  • Izrada dokumenta i vizualizacija odluka
  • Posvećenost provedbi

Vrijeme

četvrtak, 7.11.2019. od 9:00 do 16:00

Mjesto

Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija

1390,00 HRK
U cijenu nije uračunat PDV.